Založ si blog

Bojujme za úspech referenda

 

Je nevyhnutné ozvať sa. Iste nie tak veľmi pre tú malú skupinku krikľúňov s absurdnými argementami a klamstvami. Referendum je demokratická forma, kde sa vyjadria samotní občania. Bodka. A práve preto musí byť toto referendum! Lebo nám chcú zobrať demokratický spôsob života, včítane náboženskej slobody.

Veľmi jasne tento postoj definoval arcibiskup Ján Babjak, rovnako ako jeho pomocný biskup Milan Lach. Veľmi presne povedali o čo ide. Nielen že rodinu treba ochrániť. Referendum musí ochrániť slobodu prejavu a demokraciu, aby nás nezatvárali za to, že obhajujeme tradičnú rodinu, že si neželáme registrované partnerstvá, adopcie detí homosexuálnymi pármi. A zvrátenú sexuálnu výchovu.

Opakujem vám. Majme na mysli presne túto vec. Títo ľudia, lgbti loby, usiluje o zničenie demokracie. V okolitých štátoch sú veľmi jasné skúsenosti, že za tradičné názory v tejto oblasti sú ľudia proskribovaní! A to výrazne. Sú väznení. Vťahovaní do súdnych procesov, kde sa pravdy nedočkali. Je obmedzovaná ich osobná sloboda. Dostávajú vysoké pokuty.

Toto sa sem tlačí. Má vzniknúť dojem, že sa jedná o menšinu, o lgbti ľudí, ktorí sú ohrození, ubíjaní. Na tomto podklade má vzniknúť dojem, že je asi čas nielen dať im to, čo nazývajú právom. Je zaujímavé, že toto im nestačí. Chcú právne postihy. Nie len vo forme nejakého napomenutia a pod. Zatúžili vidieť oponentov vo väzení, pokutovaných, znevážených, umlčaných. A toto je na tom to zaujímavé. Toto nám hrozí.

Pravda platení ľudia rýchlo reagovali na o. arcibiskupa Babjaka. Vraj straší a ovečky nech poslúchajú. Výsmech v štýle charlie? Myslím článok, ktorý vyšiel na aktuálne.sk. Takže aké sú príznaky na Slovensku?

Čo pán Fico? A jeho vláda? Neprijímala sa teraz nová stratégia rodovej rovnosti? A prečítajte si, čo tam je! Zas ďalší krôčik, ktorým sa máme priblížiť k sexualizácii, homosexualizácii detí a podľa možnosti celej spoločnosti, pravdaže gender… Ako bez neho, nie? Čo minulý týždeň? V stredu 15.1.2015 malo byť rokovanie o právach na ochranu detí. A čuduj sa svete, mali rokovať o tom, či sociálka môže vpáliť do vášho bytu bez súhlasu súdu. Ako neuveriteľne to pripomína zahraničie. To sú záhady, pravda? Podpísal som hromadnú pripomienku.

Čo akási učebnica, ktorú pán minister školstva Pelegrín posledný mesiac stiahol. Tým dôvodom bol gender. To viete, voľby prídu!

Čo záhady v RTVS? Klip Aliancie za rodinu nesmie byť vysielaný. Referendum teda je nejaká súkromná párty? Aj tie predtým boli? Je to občiansky plebiscit. Účasť na ňom neznamená, že občan napíše predsa áno. Ergo plebiscit si zaslúži propagáciu.

Dnes preletela správa, že na jednom z vedľajších okruhov nesmela byť odvysielaná kázeň, ktorá hovorí o tomto, čo tu píšem a o referende, že ho potrebujeme. Vraj to má znaky hate speech. Ja mám pocit, že RTVS má odrazu znaky hate speech. Čo tie rečičky okolo toho, či ich moderátorka mohla vystúpiť v klipe pre AZR?

Čo Jana Tutková a zmanipulovanie telefonického rozhovoru s ňou pre Rádio žurnál (RTVS) pri diskusii o štatistikách o zdravotnej škodlivosti homosexuálneho života? Čiže RTVS vysiela len jeden názor.

V RTVS majú jasno. Myslím, že to jasne vidíme! Sú proti referendu. Prečo im teda mám niečo každý mesiac platiť, keď názor 420 000 ľudí, nás, ktorí sme podpísali petíciu za refendum, majú za nič! Kde sa my domôžeme opravného prostriedku proti ich nenávisti?

Akoby náhodou presne v tomto čase končí Lampa… Pritom program Večera s Havranom útočil na Alianciu za rodinu, na vyhlásenie kňaza Halíka, že nie je v žiadnom prípade Charlie. Relácia 100 názorov 2014 vysielalala v decembri postoj akejsi hviezdičky, že rodina nepotrebuje zákony na ochranu. Toto sú vám také záhady… čo poviete? Rodinná televízia proti rodine. A je to humor, veď za naše!

 

Čo títo ľudia chcú? Nastoliť novú totalitu, kde všetko bude proti rodine, všetko bude homofóbne. Asi aj to, keď si kupíte každodenný chlieb. Kde bude kvitnúť donášačstvo, udavačstvo za odpor proti lgbti loby ideológii, perzekúcie. A to je taký „veselý“ program pre dospelých. Ale aj pre deti niečo vymysleli. Tam je ťažisko. Absolútne vymývanie mozgov detí od 4 rokov v štýle gender…

 

Viete čo? Minule ktosi povedal, že ak toto príde, tak kadekto povie: zlatí komunisti… No neviem… Uvidíme. Lebo ja idem na referendum! Ja si toto neželám a toto proste nesmieme dovoliť!

Bojujme za slobodu slova, za zachovanie demokracie, plurality, za náboženskú slobodu, ale hlavne za to, čo je nám najdrahšie: ZA RODINU!

Okrem referenda je tu kopa práce. Treba zvážiť občanske a právne kroky proti RTVS. Bojujme za svoje práva dané ústavou! Už nám ich berú!

Som kresťan a hovorím: Bože, zachráň slovenský ľud pred kultúrou smrti!

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

MS KC fotografie

12.03.2024

Milan Sládek Krížová cesta Ďakujem Emílii Mihočovej za zaslanie fotografií a súhlas s ich publikovaním. Všetky fotografie nafotil Dušan Majerník©Východný dištrikt +

Milan Sládek Krížová cesta

05.03.2024

Je úžasné robiť umenie, ktoré presahuje nielen mieru všednosti, ale ašpiruje k najvyšším métam. Zvlášť, keď chce niekto rozprávať príbeh víťaznej smrti môjho Pána. Milan Sládek odohral skvelé predstavenie. Jedno z najlepších, aké som v živote videl. Môžem spokojne povedať, že pár profesionálov som už hrať videl. Pri predstaveniach zvyknem byť mimoriadne [...]

Farbami ba mi

22.02.2024

30+

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

desjano

človek, umelec, kresťan

Štatistiky blogu

Počet článkov: 159
Celková čítanosť: 324248x
Priemerná čítanosť článkov: 2039x

Autor blogu

Odkazy