Založ si blog

Referendum Pravda je s nami!

 

 

Pravda je s námi, to si počkáte

Nikdy se nebudem Kazimíru bát

Pravda je s námi, však se dočkáte,

Že se na nakonec my budem nejlíp smát.

 

Svět patří nám, pro všechny dosti místa

Svět patří nám a kdo je optimista bez řečí pujde s námi bez ptáni.

 

Svuj život utrácí, kdo se boji snad *

 

 

Ja neviem ako Vy! Verím v úspech referenda. Čím bližšie je čas, keď sa to stane, tým viac rastie očakávanie. Vačšina z nás vie, kde je sever. Pôjdeme to dať najavo 7.2.2015 ako 3 x áno. Cítim veľký pokoj, zároveň nadšenie a hrdosť, akú som na tento národ snáď ešte nikdy necítil. A to v roku Ľudovíta Štúra. Sme v nesmierne významnom historickom momente. Viac ako v roku 1989 dáme najavo svoju občiansku hrdosť. Nedáme si vziať slobodu prejavu. Správy, že Európa s nádejou ku nám upiera zrak, sú úžasné. My, malý národ, a toľko veľa znamenáme pre ľudí, ktorí potrebujú podporu v boji s gender terorizmom.

Koľké prorocké hlasy predpovedali o Slovensku práve toto. Máme šancu byť pri zrode fenoménu boj o slovenskú slobodu. Nikdy som nezažil, aby toľko mojich krajanov s novou občanskou hrdosťou zdvihli hlavy a smelo vyjadrili svoj názor. Slovensko snáď nikdy nemobilizovalo toľko ľudí dobrej vôle za správnu vec.

Nech hyeny kričia. Toto je skutočná Verejnosť proti násiliu. Predstavujeme nenásilný odpor voči nenávistnej protikampani. Proti porušovaniu zákonov o náboženskej slobode. RTVS neovysielala gr. kat. bohoslužbu. Ba gender už hľadá možnosti trestného oznámenia podľa všetkého zámerne zlého prekladu kázne kňaza Baku. Jedná sa o obyčajné a špinavé zastrašovanie. Je suis Baka!

Jana Tutková ako aj tento kňaz mali oprávnený strach z účelového zneužitia ich vyjadrení. Z vytrhovania z kontextu. Tak čo poviete? Slovensko vie, kde je sever. Začína formovať nové osobnosti v boji za skutočné ľudské práva v opozícii voči zavádzaniu lgbti loby. Obdivujem týchto ľudí, nastavujú krk, chrbát… Zaslúžia si našu silnú podporu.

Chcú nás zastrašiť ako kedysi monsterprocesmi?! Dejiny sa opakujú? Znovu je to Grécko katolícka cirkev, ktorú už komunisti skúšali zničiť do koreňa.

Výsledkom mediálneho odporu voči Aliancii za rodinu je niečo dobré. Ľudia komunikujú svoju pravdu. Áno, vstúpili sme do tisícok osobných diskusií. Konečne. To je niečo neuveriteľné. Niečo, čo si lgbti loby nikdy neželala. Oni radšej, keď sú daní zákonom alebo keby sa dalo aspoň trochu manipulovať. Na sociálnych sieťach ľudia zdieľajú pararelné spravodajstvo, články, blogy…

Ľudia, je to neuveriteľné! Toto si lgbti loby neželala. Spustiť takúto aktívnu opozíciu.

Ja Alianciu za rodinu nechápem ako z hora organizovanú organizáciu. Skôr ako nevyhnutné zaštítenie veľkej občianskej aktivity, aká tú nemá obdobu. Aliancia je správna vec!

Odpor je veľký. Ale o čom to svedčí? Že je na to veľký dôvod! Ľudia, ktorí usilujú o našu slobodu dostali strach. Pretože my sme nabrali odvahu zdihnúť hlavu nebyť lacnými otrokmi, s ktorými sa manipuluje. Bodaj by aj nie! Siahli na niečo, čo sa netýka len kresťanov. Siahli na rodinu. Kam ďalej by sa dalo ísť?

Pravda je s nami! Pre mňa ako kresťana je pravda Boh! A on je aj víťazstvo pravdy nad smrťou a jej sluhami!

 

 

* Svět patří nám, Pochod optimistú z rovnomenného filmu a z hry „Rub a líc“ (1937) Osvobozené divadlo, Voskovec a Werich, text nie je citovaný celý

 

 

 

 

 

 

 

+

Pelegrini – nikdy!

04.04.2024

Je tu druhé kolo a ako je mu vlastné, sú tu len dve voľby. Vyberať naozaj nie je veľmi čo. Budem voliť Korčoka, hoci nie rád. Avšak pri pohľade na pána Pelegríniho nemám na výber. Nie je čo riešiť. Ocitli sme sa v čase, kedy si neželáme výmenu vlády viac ako v bežných rokoch, kedy tak sledujeme vlastné politické preferencie. Krajina sa znovu dostala na hranicu [...]

MS KC fotografie

12.03.2024

Milan Sládek Krížová cesta Ďakujem Emílii Mihočovej za zaslanie fotografií a súhlas s ich publikovaním. Všetky fotografie nafotil Dušan Majerník©Východný dištrikt +

Milan Sládek Krížová cesta

05.03.2024

Je úžasné robiť umenie, ktoré presahuje nielen mieru všednosti, ale ašpiruje k najvyšším métam. Zvlášť, keď chce niekto rozprávať príbeh víťaznej smrti môjho Pána. Milan Sládek odohral skvelé predstavenie. Jedno z najlepších, aké som v živote videl. Môžem spokojne povedať, že pár profesionálov som už hrať videl. Pri predstaveniach zvyknem byť mimoriadne [...]

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

desjano

človek, umelec, kresťan

Štatistiky blogu

Počet článkov: 160
Celková čítanosť: 327213x
Priemerná čítanosť článkov: 2045x

Autor blogu

Odkazy