Založ si blog

Zobuďte sa! Rok 1948 sa opakuje!

Ako sa cítili naši predkovia, naši otcovia, starí otcovia, keď prišiel rok 1948? Keď im došlo, že prišla nová totalita? Možno, keď zatvorili prvých z nich. Keď začali robiť čudné kúsky a rozprávať veci, ktoré by nikdy neboli povedali? Áno. Keď matka dostala list, že v roku 1950 bol jej syn popravený vraj ako agent a nič neurobil? Áno.

            Je pre mňa neuveriteľným šokom to, čoho som žial svedkom. Myslím veci ako Estrela a Lunaček. Jedná sa o tak nehorázne veci, o také bohapustné nezmysly, že chvíľu trvá, kým človek neberie dych.

            To je naozaj možné, že povieš, že rodina je muž a žena a za to pôjdeš do väzenia?

To, čo má byť? Čo sú toto za ľudia? Do akej totality nás títo ľudia vedú? Nie, nie, nie! Chcem sa opýtať niečo jednoduchšie? My im to dovolíme? A odpovedám jenoducho: Nie, nie a ešte raz nie!

            Títo ľudia sa rozhodli, že akákoľvek nenormálnosť, nehanbím sa napísať, nemorálnosť, im nie je dosť, aby ju chceli ako zákon. Oni nepotrebujú pokojnou cestou niečo získať, vysvetliť, diskutovať (viď parlament EU)! Rovno idú cestou trestného zákona!

            Je Vám, ľudia, jasné, čo sa deje? A ako ďaleko to zašlo v zahraničí? A čo sa deje tu? Môj priateľ z Čiech mi napísal, že sa nič vážne ešte nedeje… Do kedy bude čakať?

            Jedna pani, pomerne vysokopostavená na istej univerzite mi povedala: Čo narobíme…?

Áno, ešte chvíľu počkajme a bude neskoro. A spokojne povieme: aj tak sa nič nedá robiť…

            Žiaľ ide o tak vážne veci, že treba zopakovať všetky výhrady, prestať spať a konať!

            Všimli ste si násilie? LGBTI použili v poslednom období násilie: útok na katedrálu v San Juan v Argentíne (začiatok decembra; hlasené podobné útoky aj predtým), útok na bohoslužbu v Kolíne nad Rýnom (24.12.2013), v tom istom čase Madrid a podobný scenár. Útok na prednášajúceho biskupa (útok proti arcibiskupovi v Mechelen-Brussels Mgr. André-Joseph Léonardovi sa odohral počas prednášky v univerzitnej aule; december). Dňa 2. februára sa v Paríži konala demonštrácia proti gender ideológii s pol milionom účastníkov. Napadlo ju okolo 500 príslušníkov LGBTI.

Ktosi sa v jednom z videi, ktoré to všetko dokumentovali, opýtal: kto sú teraz útočníci a kto obete? Koho treba chrániť? A koho zastaviť? Ozaj? Prečo o tom nič nepočuť  v správach? Pýtam sa: PREĆO?

            Žiaľ okrem tých, čo majú pocit, že je málo, sú aj ďalší. Je to na to jeden poetizmus: mlčiaca väčšina. Ešte sa nič nedeje a ľudia sú už zastrašení? Boja sa. Koho? Prečo? Čo je vo vzduchu?

            Čo ste nepočuli, že za to, že v niektorých štátoch EU poviete, že Biblia odporuje LGBTI, je väzenie? Že v Anglicku kresťania zatvorili hotely, rehoľníci ubytovania pre účastníkov duchovných cvičení, lebo nesmiete odmietnuť ubytovať LGBTI? Nezosobášených môžete odmietnuť, ale nie LGBTI. Za vysoké pokuty, ktoré spôsobia, že majitelia krachujú. Že sa premiér Kameron vyhrážal, že Cirkvi v Anglicku budú musieť sobášiť LGBTI aj keby sa šťažovali v Štrasburgu?

            Otvorte oči! Forma je síce nová, ale obsah starý. Raz chce obsadiť Európu Hitler, raz Stalin. Vždy však ide o totalitu. O nezmyselnú ideológiu plnú nenávisti voči ľudstvu a kruté nezmyselné tresty. O vlnu zastrašovania. O potláčanie ľudských práv!

            Ide o naše deti! Čo juveniálna justícia? To naozaj dovolíte, aby na školách dostávali učebnice sexuálnej výchovy od 5. rokov z dielne LGBTI loby (viď Chorvátsko)? Tento týždeň (začiatok februára) prišli správy z Nemecka, že Nemci protestovali a odmietli predmet venovaný homosexualite. V Chorvátsku po masívnych demoštráciách vláda stiahla nechutnosť zvanú sexuálna výchova zo škôl?

            Všimnite si. Nespomínam slovo Boh. Ide o všetkých. Je jedno o aké deti pôjde, či to bude kresťan alebo ateista, ničenie v mene nenormálnosti bude rovnaké!

            Rok 1948 sa opakuje. Niekto nenápadne preberá moc, používa aparát, ktorý mal pracovať pre nás, občanov a v neposlednej rade, platcov daní. Diskriminujú heterosexuálnu väčšinu. Treba to povedať raz už otvorene!

            Kardinál Jozef Tomko vyhlásil, že prenasledovanie katolíkov sa už začalo.

            Do kedy budem počúvať: My sme o tom nevedeli… keby sme vedeli… Prosím Vás, hľadajte správy a urobte si mienku!

            Text slovenskej hymny: Zastavme ich, bratia, veď sa oni stratia! To Slovensko naše posiaľ dlho spalo! Ale blesky hromu vzbudzujú ho k tomu, aby sa prebralo!

            Boh Vám žehnaj!

 

 

12. február pokojná demoštrácia za rodiny v Žiari nad Hronom, vo Zvolene a v Banskej Bystrici viac:

 

Kardinál Tomko viac:

http://www.lifenews.sk/content/kard-jozef-tomko-novodob%C3%A9-prenasledovanie-kres%C5%A5anov

 

aktuálne: 3. februára 2014 biskupská konferencia Talianska vydala vyhlásenie, kde proklamuje, že je proti gender ideológii, je za zachovanie pojmu otec a matka, je proti potratom, viac net…

+

 

Pelegrini – nikdy!

04.04.2024

Je tu druhé kolo a ako je mu vlastné, sú tu len dve voľby. Vyberať naozaj nie je veľmi čo. Budem voliť Korčoka, hoci nie rád. Avšak pri pohľade na pána Pelegríniho nemám na výber. Nie je čo riešiť. Ocitli sme sa v čase, kedy si neželáme výmenu vlády viac ako v bežných rokoch, kedy tak sledujeme vlastné politické preferencie. Krajina sa znovu dostala na hranicu [...]

MS KC fotografie

12.03.2024

Milan Sládek Krížová cesta Ďakujem Emílii Mihočovej za zaslanie fotografií a súhlas s ich publikovaním. Všetky fotografie nafotil Dušan Majerník©Východný dištrikt +

Milan Sládek Krížová cesta

05.03.2024

Je úžasné robiť umenie, ktoré presahuje nielen mieru všednosti, ale ašpiruje k najvyšším métam. Zvlášť, keď chce niekto rozprávať príbeh víťaznej smrti môjho Pána. Milan Sládek odohral skvelé predstavenie. Jedno z najlepších, aké som v živote videl. Môžem spokojne povedať, že pár profesionálov som už hrať videl. Pri predstaveniach zvyknem byť mimoriadne [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

desjano

človek, umelec, kresťan

Štatistiky blogu

Počet článkov: 160
Celková čítanosť: 327376x
Priemerná čítanosť článkov: 2046x

Autor blogu

Odkazy